inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen Nr 59925

Taggar: #fototapeter

Fototapet Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen Nr 59925

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Japansk lönn - höstiga röda löv på en gren av ett träd i solen" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte