inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Gentle Touch of Nature - Second Variant Nr 127493

Fototapet Gentle Touch of Nature - Second Variant Nr 127493

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Gentle Touch of Nature - Second Variant"

Gillar Träd & Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Gentle Touch of Nature - Second Variant" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Träd & Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Gentle Touch of Nature - Second Variant" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Gentle Touch of Nature - Second Variant" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Träd & Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Gentle Touch of Nature - Second Variant" visar just detta. Träd & Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Träd & Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte