inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Skog som fototapeter

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Sunny Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Island Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Foggy Nature - Grey
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Mountain Forest (Green)
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Coniferous Forest
från
185,49 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Uppskattar du naturens skönhet? Känner du frihet och frid i skogen? Tack vare unika fototapeter med skogsmotiv från bimago kan du introducera skogens unika atmosfär i ditt hem. Ett stort utbud av motiv gör att du även kan skapa en tropisk ö eller en vild djungel i ditt rum. Fototapeter med skogs- och trädmotiv är ett utmärkt val för dem som vill göra sitt vardagsrum till ett riktigt hemtrevligt gömställe. Välj mellan många olika typer av fototapeter med skogsmotiv. Hitta en inredningsidé på bimago.

Fototapeter som skog

Vi rekommenderar att alla naturälskare att titta närmare på vår kollektion tillägnad skogs-temat. Tack vare vårt stora utbud hittar du ett brett urval av produkter, du hittar bilder på exotiska skogar, skogar med tallar och skogar med stora björkträd. Applicera tapeterna i vardagsrummet eller sovrummet. Om du älskar en exotisk miljö rekommenderar vi vår Sunny Jungle tapet, de stora gröna exotiska bladen ger dina väggar fräschhet och en touch av originalitet. Välj ljusa och moderna möbler och placera tapeten bakom en soffa. Om du å andra sidan är en bergälskare, erbjuder vi dig vår bergskogstapet, tallarna och dimman ger en känsla av mysterium och ger ett särskilt klimat.

Visa mer Dölj

Skog som fototapeter

För naturälskare och särskilt träd har Bimago skapat en tapetkollektion med detta tema. På vår webshop finns tapeter med träd av olika slag och olika toner. Älskar du hösten och dess färger?! Autumn Sun tapet kan vara rätt motiv för dig! Applicera den i vardagsrummet och dekorera ditt hem med vita möbler och dekorationer i varma färger, på detta sätt skapar du ett vackert färgspel. Om du älskar värme och exotisk stil, välj tapeter med träd och tropisk vegetation. Välj moderna möbler och lägg till LED-lampor för att skapa en unik atmosfär i ditt vardagsrum eller sovrum. Vi föreslår att du tittar på hela vår kollektion tillägnad träd och skogar. Du hittar alldeles säkert något som passar för att dekorera ditt hem.