inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Sjöar - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Forest Stream
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Lake View
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Lake Tahoe - Second Variant
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Lake Tahoe - First Variant
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tenaya Lake
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Turquoise Lake
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Lake Pier
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Pink Cascades
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Heavenly landing
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Deers genom fjällbäck
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Ett träd nära en sjö
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Fjällsjö bro
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Little port boats
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Skog och sjö
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Silence and harmony
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Små Elbe vattenfall
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Berg flod
från
340,56 kr
523,98 kr
Sjöar förknippas med semester och avkoppling. Om du vill betrakta deras skönhet utan att lämna hemmet, välj en sjötapet från bimago och förvandla din vägg till ett hisnande landskap! Fototapeter av sjöar, en sjö i en skog och en sjö mellan bergstoppar, en träpir vid vattnet, en romantisk solnedgång - det är några av våra förslag för en vacker och avkopplande inredning. Poster med sjöar kommer säkert att skapa en trevlig atmosfär i sovrummet och diversifiera inredningen i vardagsrummet.

Unika fototapeter Sjöar på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Sjöar kan du upptäcka vackra dekorationer för barnrum. Tack vare ett riklig kollektion av tapeter Sjöar kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Sjöar erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Sjöar för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Sjöar finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Sjöar är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Sjöar med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Sjöar för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Sjöar kan du upptäcka en mångfald av dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Sjöar så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du ett hav av idéer om hur du kan förändra hela ditt hem. Moderna tapeter Sjöar passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Sjöar är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Sjöar. Dekorationer för dörrar i kollektionen Sjöar låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Sjöar – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Sjöar är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Sjöar, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Sjöar tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Sjöar eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Sjöar är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Sjöar är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Sjöar kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Sjöar och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 förslag på moderna fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Sjöar representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Sjöar och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Sjöar, ska du besöka våra övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.