inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten Nr 61621

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten Nr 61621

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten"

Gillar Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Stora kanjonen - svartvitt landskap med ett ensamt träd i mitten" visar just detta. Öken på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Öken
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte