inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Route 66 Nr 61613

Taggar: #fototapeter

Fototapet Route 66 Nr 61613

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Route 66"

du att resa Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Route 66" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Route 66" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Route 66" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Route 66" visar just detta. Öken på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte