inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.04.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Rosa, amerikansk klassiker - foto av en öken med en bil och berg Nr 136322

Fototapet Rosa, amerikansk klassiker - foto av en öken med en bil och berg Nr 136322

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Desert California"

du att resa Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Desert California" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Desert California" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Desert California" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Desert California" visar just detta. Öken på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte