inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Husvagn av kameler Nr 59901

Fototapet Husvagn av kameler Nr 59901

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Husvagn av kameler"

du att resa Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Husvagn av kameler" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Husvagn av kameler" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Husvagn av kameler" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Husvagn av kameler" visar just detta. Öken på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte