inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Öken - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Route 66
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet USA - Grand Canyon
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet March of camels
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Ökenlandskap, Namibia
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Träd i öknen
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Husvagn av kameler
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dream about Sahara
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Dream about Sahara
från
185,49 kr
370,98 kr
De oändliga bruna, röda och orangefärgade färgerna som Coloradofloden har skapat under årtusenden. Fascineras och lugnas du av enorma sanddyner i öknen? En fototapet med ökenmotiv från bimago erbjuder unika mönster med ökenmotiv, som motiv med ökenlandskap. De kan vara det perfekta valet för en av dina inredningar! Dessa fototapeter erbjuder en drömlik miljö som gör att du kan resa till exotiska platser runt om i världen och stanna i ditt eget vardagsrum, sovrum eller kontor!

Ökentapeter

Stig in i det varma ökenklimatet med våra fototapeter från öknen. Med bara några få steg kan du göra din inredning unik! Den här typen av dekoration passar perfekt för hem som är inredda i modern eller etnisk stil. Kombinera tapeten med vita möbler och lägg till silkegardiner för att göra miljön lättare. Det är en bra idé att även lägga till etniska trädekorationer för att fullborda utseendet. Fototapeten är perfekt att hänga i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Tack vare motivna av sanddyner och gränslösa öknar kan du äntligen slappna av efter långa, tröttande dagar. Köp en av fototapeterna till din vän eller släkting och överraska dem!


 

Ökentapeter för varje interiör

På bimago hittar du fototapeter med öknar som passar till alla inredningar. Det breda utbudet av motiv och stilar gör fototapeterna mångsidiga och lätta att passa in i vilken inredning som helst. Tack vare våra produkter kan du dekorera dina väggar enkelt, snabbt och ekonomiskt. Bilder av öknar är inte bara perfekta för hemmen, utan även för väggarna på offentliga platser, t.ex. kontor, resebyråer, yogastudior eller hälsocenter. Skapa din dröminredning genom att köpa våra underbara fototapeter. Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och upptäck de otroliga dekorativa produkterna i vår katalog.