inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Monstera - landskap med gröna löv på vit bakgrund med betongtextur Nr 144485

Taggar: #fototapeter

Fototapet Monstera - landskap med gröna löv på vit bakgrund med betongtextur Nr 144485

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Great Monstera - Large Leaves on a Concrete Background - Green"

du att resa Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Great Monstera - Large Leaves on a Concrete Background - Green" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Great Monstera - Large Leaves on a Concrete Background - Green" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Great Monstera - Large Leaves on a Concrete Background - Green" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Great Monstera - Large Leaves on a Concrete Background - Green" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter botaniska Fototapeter monstera
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte