inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Monster - gröna exotiska löv och färgglada papegojor bland blommor Nr 144682

Taggar: #fototapeter

Fototapet Monster - gröna exotiska löv och färgglada papegojor bland blommor Nr 144682

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Monsteras - Green Leaves and Colorful Parrots Among Flowers"

Älskar Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Monsteras - Green Leaves and Colorful Parrots Among Flowers" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Monsteras - Green Leaves and Colorful Parrots Among Flowers" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Monsteras - Green Leaves and Colorful Parrots Among Flowers" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Monsteras - Green Leaves and Colorful Parrots Among Flowers" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter botaniska Fototapeter monstera
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte