inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster Nr 61614

Fototapet Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster Nr 61614

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster"

du att resa Medelhavslandskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Medelhavslandskap inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Medelhavslandskap" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Santorini och Grekland - medelhavslandskap som vy från fönster" visar just detta. Medelhavslandskap på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Medelhavslandskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter medelhavslandskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte