inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Akropolis, Grekland Nr 59796

Fototapet Akropolis, Grekland Nr 59796

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Akropolis, Grekland"

du att resa Medelhavslandskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Akropolis, Grekland" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Medelhavslandskap inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Akropolis, Grekland" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Akropolis, Grekland" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Medelhavslandskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Akropolis, Grekland" visar just detta. Medelhavslandskap på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Medelhavslandskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte