inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Medelhavslandskap - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Pergola
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Window to Tuscany
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tuscan Nooks and Crannies
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Alley in Umbria
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Italian province
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tuscany - Italy
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Zagare Bay
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Colourful Street in Tuscany
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Summer in Provence
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Mediterranean Paradise
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Summer in Santorini
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Kalamaki, Zakynthos
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Morning in the countryside
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Akropolis, Grekland
från
340,56 kr
523,98 kr
Vill du känna dig som om du är på semester på Santorini eller på den italienska landsbygden? Medelhavslandskapstapeter från bimago är ett bra alternativ för dig som drömmer om varma länder! Närheten till havet och naturen gör att vi kan slappna av på ett lyckligt sätt, så varför inte göra det varje dag? Tapeter från kollektionerna Mediterranea och Toscana passar perfekt i vardagsrum, sovrum, kontor eller kök med provencalskt eller medelhavsinspirerad atmosfär, men är också ett okonventionellt komplement till moderna inredningar.

Unika fototapeter Medelhavslandskap på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Medelhavslandskap upptäcker du kreativa dekorationer för barnrum. Tack vare ett brett sortiment av fototapeter Medelhavslandskap kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Medelhavslandskap erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Medelhavslandskap för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter Medelhavslandskap finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och dimensioner. Medelhavslandskap är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Medelhavslandskap med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Medelhavslandskap för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Medelhavslandskap kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Medelhavslandskap så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du ett hav av idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Medelhavslandskap fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Medelhavslandskap är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Medelhavslandskap. Dekorationer för dörrar i kollektionen Medelhavslandskap låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Medelhavslandskap – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Medelhavslandskap är unika dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Medelhavslandskap, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Medelhavslandskap tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Medelhavslandskap eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Medelhavslandskap är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Medelhavslandskap är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Medelhavslandskap kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Medelhavslandskap och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för ditt hus. Kollektionen Medelhavslandskap representerar endast en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Medelhavslandskap och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Medelhavslandskap, ska du besöka våra övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.