inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapeter Medelhavslandskap - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Tuscan Nooks and Crannies
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Italian province
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Zagare Bay
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Mediterranean Paradise
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Summer in Santorini
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Pergola
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Akropolis, Grekland
från
185,49 kr
370,98 kr
Vill du känna dig som om du är på semester på Santorini eller på den italienska landsbygden? Medelhavslandskapstapeter från bimago är ett bra alternativ för dig som drömmer om varma länder! Närheten till havet och naturen gör att vi kan slappna av på ett lyckligt sätt, så varför inte göra det varje dag? Tapeter från kollektionerna Mediterranea och Toscana passar perfekt i vardagsrum, sovrum, kontor eller kök med provencalskt eller medelhavsinspirerad atmosfär, men är också ett okonventionellt komplement till moderna inredningar.

Medelhavslandskap fototapet

Medelhavslandskap och buskmarker är kända och uppskattade över hela världen, vilket är anledningen till att många utlänningar väljer att besöka dessa platser på sommaren, men inte bara. Det är ingen tillfällighet att vi har valt att ägna en kollektion fototapeter åt Italien. Det kommer inte bara att handla om Italien, utan Medelhavslandskapet kommer att innehålla alla de vackraste platserna med utsikt över Medelhavet, som till exempel fotomuren i Grekland. Italien, Grekland, Spanien, Frankrike och mycket mer är alla perfekta områden för en vacker semester, tack vare vår kollektion av fototapeter med italienska vägar kan du få den vackraste utsikten över dessa länder och många fler. Italien är definitivt vackert och väntar på att upptäckas, men här erbjuder vi dig toskanska vägar fototapeter, de florentinska kullarna är bland de mest populära platserna för att koppla av och dricka gott vin ensam eller, ännu bättre, i sällskap.


 

Toscana fototapet

Varje land i världen är vackert på sitt eget sätt och varje land är värt att upptäcka, eftersom det kan ge oss alla olika känslor. Vi har bestämt oss för att göra ett urval genom att skapa fototapeten Medelhavslandskap, som innehåller olika platser vid Medelhavet, till exempel, för att nämna några, fototapeter med grekiska gator och fotomurala motiv från Toscana. Länderna vid Medelhavet har många saker gemensamt, och därför ville vi skapa en kollektion som är tillägnad dessa platser. Tapeten Toskanska vägar visar de vackraste vyerna över de berömda toskanska kullarna, medan den grekiska fotomuren visar havet på Santorini eller Zakynthos. Du kan välja själv och du kan också göra det utifrån de dominerande färgerna på varje fototapet, du kan välja den som smälter in bäst med resten eller skapa en skarp kontrast till omgivningen.