tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Fototapeter Kosmos till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Purple Nebula Fototapet Purple Nebula
från
389,34 kr
599,04 kr
Bästsäljare Väggdekor Solsystemet Fototapet Solsystemet
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Galaxy Fototapet Galaxy
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Rymd - stjärnor Fototapet Rymd - stjärnor
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet View of the Blue Planet Fototapet View of the Blue Planet
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Magic night Fototapet Magic night
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Endless Trail Fototapet Endless Trail
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Brown Craters Fototapet Brown Craters
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet In Orbit Fototapet In Orbit
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Nebula Fototapet Nebula
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Moon Walk Fototapet Moon Walk
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Green Planet Fototapet Green Planet
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet The Blue Planet Fototapet The Blue Planet
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Space fleet Fototapet Space fleet
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Ufo Fototapet Ufo
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Miljarder ljusa stjärnor Fototapet Miljarder ljusa stjärnor
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Moonlit night Fototapet Moonlit night
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggdekor Fantasy sunset Fototapet Fantasy sunset
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Walk in Space Fototapet Walk in Space
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Earth Fototapet Earth
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Kosmiska landskap Fototapet Kosmiska landskap
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Earth Fototapet Earth
från
324,27 kr
498,96 kr
Väggdekor Den förlorade planeten Fototapet Den förlorade planeten
från
389,34 kr
599,04 kr

Unika fototapeter Kosmos på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Kosmos kan du upptäcka fantastiska dekorationer för barnrum. Tack vare ett rikligt sortiment av tapeter Kosmos kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Kosmos erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Kosmos för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Kosmos finner du väggdekorer för husväggar som är unika med avseende på stil, färg och dimensioner. Kosmos är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Kosmos med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Kosmos för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Kosmos hittar du en mångfald av motiv som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Kosmos så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du en månfald av idéer om hur du kan inreda hela ditt hem. Moderna tapeter Kosmos fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Kosmos är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Kosmos. Dekorationer för dörrar i kollektionen Kosmos låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Kosmos – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Kosmos är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Kosmos, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Kosmos tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Kosmos eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Kosmos är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Kosmos är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Kosmos kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Kosmos och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Kosmos representerar endast en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Kosmos och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Kosmos, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.