inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln Nr 60279

Taggar: #fototapeter

Fototapet Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln Nr 60279

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln"

Gillar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Under bar himmel - landskap med blå himmel och moln" visar just detta. Himmel på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för taket Fototapeter himmel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte