inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln Nr 59851

Taggar: #fototapeter

Fototapet Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln Nr 59851

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln"

Älskar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Under bar himmel - landskap med blå himmel och ljusa moln" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för taket Fototapeter himmel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte