inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln Nr 59854

Taggar: #fototapeter

Fototapet Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln Nr 59854

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet landskap "Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln"

du att resa Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Huvudet bland molnen - landskapets blå färg med vita moln" visar just detta. Himmel på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte