inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit Nr 64569

Taggar: #fototapeter

Fototapet Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit Nr 64569

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit"

Älskar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Förtrollande kosmos - galaxlandskap med jorden och en flytande satellit" visar just detta. Himmel på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter himmel Fototapeter kosmos
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte