inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor Nr 64890

Taggar: #fototapeter

Fototapet På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor Nr 64890

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor"

du att resa Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "På sandstranden - soluppgångslandskap över havet med vågor" visar just detta. Hav på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter marin Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte