inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten Nr 61602

Taggar: #fototapeter

Fototapet Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten Nr 61602

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten"

Älskar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Langeoog - landskap med sandstrand vid Nordsjön och lugnt vatten" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte