inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet Nr 61050

Taggar: #fototapeter

Fototapet Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet Nr 61050

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Havsvatten - turkos havsvattenlandskap med bubblor för rummet" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter marin Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte