inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background Nr 148432

Fototapet Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background Nr 148432

<%= shipping_time %>
med moms

Canvastavla "Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background"

Målade landskap som fångar resandets atmosfär kan ge nytt liv till dina väggar. Kategorin Landskap bjuder in dig till att upptäcka ett stort urval av målningar som du kan hitta i Bimago-galleriet. I denna originellal samling kommer du att upptäcka tavlor "Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background", som fångar den extraordinära skönheten. Tack vare landskapstavlan "Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background" kan du njuta av en underbar vy varje dag medan extraordinära färger ger energi till din lägenhet. Att sätta en finish till inredningen med den här produkten är ett utmärkt sätt att visa din passion, att alltid kunna visa upp din drömplats eller för att minnas en fin semester. Landskapet som visas på canvastavlan "Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background" är perfekt för dem som älskar Landskap och att upptäcka världens mest framträdande platserna.

Landskap på canvas "Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background" är disponibel i olika de fantastiska färgerna kommer motivet Landskap - att passa bra både på små och stora dukar i oliks storlekar. Landskapstryck på canvas är mångsidiga väggdekorationer som aldrig går ur modet och är därför lämpliga för vilken typ av utrymme som helst. Därför kan landskapstavlor på canvas "Golden Leaves - Floral Composition With Monsters on a Green Background" skapa en mer intressant miljö i din lägenhet, men även på kontor, butiker eller i studios.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte