inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Djungeltapeter och fototapeter med djungelmotiv

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Sunny Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Green Story
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Forest Brook
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet In the Thicket
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dark Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Tropical Leaves
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Morning Fog
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Bridge amid greenery
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Regnskog
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Amazing wonder of nature
från
185,49 kr
370,98 kr
Djungeln förknippas med exotiska hörn, okända djurarter och äventyr. För att ersätta den tropiska skogsstämningen i ditt hem kan du välja djungeltapeter från bimago. En regnskogstapet och en djungeltavla är motiv med djupt gröna träd och växter! Det lyser upp rummet och ger det en naturlig karaktär. Djungeltapeter passar perfekt till trämöbler och tillbehör av naturmaterial. En sådan dekoration kommer att överraska dina gäster!

Djungel fototapeter för barn

Fototapeter i djungeln är bland de mest populära väggdekormotiven som finns. I Bimagos samling av fototapeter med djungel hittar du otaliga fascinerande motiv som får din fantasi att blomma ut. Och det är vad barn behöver mest. Bimagos djungelfototapeter för barnrum är det perfekta sättet att se till att dina små har en lycklig och kreativ barndom. Tropiska fototapeter som föreställer alla typer av vilda djur kommer att utveckla ditt barns känslighet och känsla för estetik. Levande, pittoreska fototapeter i regnskogen är praktiskt taget universella. Välkomna in en trendig, tidlös djungelstämning i ditt vardagsrum oavsett om det är ett rymligt vardagsrum, ett älskat sovrum eller ett barnrum fullt av skoj och action. Kommersiella utrymmen är inte annorlunda. På Bimago hittar du den perfekta fototapeten för dina behov. Livliga, färgglada fototapeter med tropiska öar får en kosmetikersalong att blomstra medan lugna, fridfulla, homogena motiv av tätt liggande tropiska blad till exempel kan vara en fantastisk bakgrund för kontorsutrymmen, bibliotek och väntrum. Med alla dessa växt- och djurarter i jordens djungler är det svårt att välja.


 

Fototapeter med palmer

Bahamas med all sin charm är ett av de mest eftertraktade semestermålen. De oklanderliga, gyllene stränderna, den kornblå himlen och framför allt de allestädes närvarande palmerna. Med vår fototapeter kan du njuta av den tropiska känslan i ditt eget vardagsrum. Ingen annanstans i världen hittar du så fantastiska, unika skildringar av dessa tropiska paradis. Hos oss är det lika enkelt som 1,2,3. 1 - Ta dig tid att bläddra igenom vår stora samling. 2 - välj den rätta (eller två, eller tre;) för dig och slutligen 3 - bestäm dig för installationsmetod, en självhäftande fototapet eller en fototapet som produceras med hjälp av non-woven som döljer mindre brister i väggen och ger ytterligare värmeisolering. Och så är det. NJUT AV DET.

Fototapet av tropisk skog

Att resa långt bort och exotiskt är ett utmärkt sätt att koppla av, upptäcka nya platser och kulturer och komma närmare naturen. Tyvärr har inte alla av oss tid och möjlighet att regelbundet resa utomlands och njuta av blommornas bländande färger, vilda djur, majestätiska palmer eller vattenfall som viskar mellan träden. Men i stället för att klaga kan du omedelbart och enkelt ge ditt hem en exotisk känsla. Djungelfototapeter, extremt realistiska och fyllda av intensiva färger, kommer till din undsättning. Tack vare dem kommer även ett litet rum att få ett nytt ansikte och få en helt exceptionell karaktär, och i ditt sovrum eller vardagsrum kommer du att känna dig som om du var på Bali, Sri Lanka eller Thailand.

Fototapeten med tropisk skog är ett som passar perfekt in i heminredningar som domineras av trämöbler, naturliga tillbehör och jordnära toner. I en sådan miljö kommer en djärv och flamboyant dekoration att vara den starkaste accenten i rummet och dra till sig gästernas uppmärksamhet. Om du föredrar mer känsliga motiv på dina väggar hittar du också djungelfototapeter i en mycket mer nyanserad version i bimagos utbud. Blad, blommor orkidéer och tropiska djur i pastellfärger eller i enkla grafiska former är en intressant avvikelse från schemat och en lösning som passar perfekt till nästan alla inredningsstilar, från klassisk till modern.

3D djungel fototapet

Alla som har haft nöjet att besöka en riktig tropisk skog åtminstone en gång kommer säkert att hålla med om att det är en plats som saknar motstycke på jorden. Intensiva färger, berusande dofter och extraordinära växter som du har nära till hands fängslar dig och förblir inpräntade i ditt minne under lång tid. Om du vill återskapa denna atmosfär i ditt eget hem bör du inte ta genvägar när du inreder, eftersom effekten då inte blir tillfredsställande. En realistisk 3D- djungelfototapet är en av de lösningar som uppfyller förväntningarna hos även de mest krävande älskarna av exotiska landskap. Tack vare den tredimensionella effekten verkar löv och blommor växa direkt från väggen, och hela utrymmet utvidgas visuellt och får ett extraordinärt djup. Om du däremot väljer en djungeltfotoapet med motiv av ett vattenfall, en bäck eller ett fascinerande historiskt tempel gömt bland träden blir resultatet ännu mer originellt och realistiskt. Kort sagt: hemma kommer du att känna dig som om du var på en exotisk resa.

Djungel fototapeter för barn

Fototapeter med tropisk skog är ett perfekt för vardagsrummet, sovrummet och till och med köket. De är också idealiska för att dekorera kontor och serviceutrymmen, särskilt restauranger, skönhetssalonger och exotiska butiker. Det finns dock en annan plats där dessa dekorationer är en bra lösning. Det här är rummen för de små som älskar naturen och exotiska djur av hela sitt hjärta. En barndjungelfototapet kan realistiskt efterlikna en regnskog eller ha en designform. På bimago hittar du ett mycket brett utbud av motiv med slanka giraffer, lekfulla apor, färgglada papegojor och stränga lejon. Ett sådant färgglatt menageri kommer att förvandla ett barnrum till ett magiskt land fullt av liv och väcka barnets nyfikenhet på världen, respekt för naturen och kärlek till resor. I ett sådant sällskap blir inget roligt tråkigt utan ett fascinerande exotiskt äventyr.