tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Djungel till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Green Story
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Sunny Jungle
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Old Roots
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Forest Brook
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet In the Thicket
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Dark Jungle
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Colourful Leaves
från
587,25 kr
838,98 kr
Fototapet Colourful Tropics
från
587,25 kr
838,98 kr
Fototapet Jungle Climate
från
587,25 kr
838,98 kr
Fototapet Tropical Leaves
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Morning Fog
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Cave: Forest Waterfall
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Heart of Forest
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Bridge amid greenery
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Regnskog
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Rainforest
från
513,72 kr
733,95 kr
Fototapet In tropics
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Skog vägen
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Jungle
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Amazing wonder of nature
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Thai waterfall
från
440,19 kr
628,92 kr

Unika fototapeter Djungel på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Djungel finner du unika dekorationer för vägg. Tack vare ett varierande utbud av fototapeter Djungel kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Djungel erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Djungel för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av fototapeter Djungel finner du väggdekorer för dörrar som är unika med avseende på stil, färg och storlek. Djungel är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Djungel med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett stort utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Djungel för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Djungel finner du många dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Djungel så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela din hemmiljö. Moderna tapeter Djungel fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Djungel är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Djungel. Dekorationer för vägg i kollektionen Djungel låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Djungel – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Djungel är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Djungel, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Djungel tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Djungel eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Djungel är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Djungel är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Djungel kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Djungel och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för ditt hus. Kollektionen Djungel representerar enbart en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Djungel och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Djungel, ska du besöka våra övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.