inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022/05/25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Naturligt landskap - fält med lila lavendel på landsbygden Nr 60011

Fototapet Naturligt landskap - fält med lila lavendel på landsbygden Nr 60011

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Lavender field in Provence, France"

Älskar Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lavender field in Provence, France" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Lavender field in Provence, France" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Lavender field in Provence, France" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Lavender field in Provence, France" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter landskap Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte