inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar Nr 59852

Taggar: #fototapeter

Fototapet Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar Nr 59852

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar"

Älskar Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gyllene ängar" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte