inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar Nr 59848

Taggar: #fototapeter

Fototapet Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar Nr 59848

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar"

du att resa Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Italienska Toscana - landskap i en by med träd på gröna ängar" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte