inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Blooming Glow Nr 142597

Fototapet Blooming Glow Nr 142597

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet landskap "Blooming Glow"

Älskar Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Blooming Glow" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Blooming Glow" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Blooming Glow" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Blooming Glow" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter landskap Fototapeter minimalistiska Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte