inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg Nr 59969

Taggar: #fototapeter

Fototapet Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg Nr 59969

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg"

Älskar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Karpatisk landskap - höstig bergsnatur med träd och väg" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter berg Fototapeter dalar och slätter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte