-26% på canvastavlor Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
  • <%= message %>

Fototapeter Berg - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

44 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Mountains’ Magic

Fototapet "Mountains’ Magic"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Alps - Zugspitze

Fototapet "Alps - Zugspitze"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Mountains at Dawn

Fototapet "Mountains at Dawn"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Cave of Love

Fototapet "Cave of Love"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Arcana of Clouds

Fototapet "Arcana of Clouds"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Magnificent Alps

Fototapet "Magnificent Alps"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Lonely Mountain

Fototapet "Lonely Mountain"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Via naturae

Fototapet "Via naturae"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Aurora borealis

Fototapet "Aurora borealis"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Mountain stream

Fototapet "Mountain stream"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Berg i molnen

Fototapet "Berg i molnen"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Bird cloud

Fototapet "Bird cloud"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet The long road

Fototapet "The long road"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Stalactite cave

Fototapet "Stalactite cave"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Bird cloud

Fototapet "Bird cloud"

Pris från: 498,96 kr
Väggtapet Mountain lake

Fototapet "Mountain lake"

Pris från: 498,96 kr
Väggdekor Berg solnedgång

Fototapet "Berg solnedgång"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Fjällsjö

Fototapet "Fjällsjö"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Vinter i Alperna

Fototapet "Vinter i Alperna"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Winter in Russia

Fototapet "Winter in Russia"

Pris från: 599,04 kr

Originella fototapeter med berg i Bimago onlinegalleri

Du kan hitta många trendiga väggdekorationer i samlingen av billiga fototapeter. Tack vare ett rikt utbud av Fototapeter berg hittar du säkert ett lämpligt motiv för dig. Rummens interiörer har nyligen blivit mycket lyxigare, och bergsmotiv är en av de mest populära teman i inredningen. Oavsett om det är Alperna, Dolomiterna, Zugspitze eller Grand Canyon - Moderna landskap med berg gör varje hem mer färgstarkt och glatt. Kollektionen av moderna fototapeter inspirerades av berg. Många färger och format på tapeter med berg erbjuder en hög grad av individualitet. Med tanke på det breda sortimentet - från tonade melankolska kompositioner till dynamiska, iögonfallande mönster - kan alla hitta något för sig själva. Våra mångfärgade fotograferade berg bringar ljus in i huset. Stort utbud av stil av de gynnsamma fototapeter med berg gör det möjligt att skapa en väggdekoration enligt dina önskemål.

Fortsätt läsa Dölj

Fototaper Berg i ditt vardagsrum, sovrum eller kök

Hjärtat i varje lägenhet är en modern väggdekoration . Trendiga väggdekorationer för ditt vardagsrum. Fototapeter med Alperna på väggen omvandlar ditt hem till ditt personliga hem med en speciell atmosfär. Tack vare Bimago Fototapeter kan du pynta ditt hem på ett originellt sätt. I samlingen av billiga fototapeter presenterar vi tidlösa väggdekorationer som kan inspirera. De gynnsamma fototapeterna med Alperna presenterar sig om och om igen som en klass för sig själva. Oavsett om det gäller lobbyn, vardagsrummet eller sovrummet - Gynnsamma fototapeter med berg är helt i mode. Låt dig inspireras av Bimago och upptäck den inspirerande samlingen av fototapeter med berg i Bimago webbutik och vackra väggdesignidéer med bergmotiv.

Fototapeter Berg - Alperna, Dolomiterna, Karpaterna

Väggdekorationer är viktiga i alla rum i ditt hem. Letar du efter vacker väggdekoration för ditt hem? De gynnsamma bergsbilderna erbjuder en effektiv designmöjlighet. Mångfalden är inte bara den enda fördelen som våra billiga fototapeter erbjuder. Bärarmaterialet ansvarar som regel för kvaliteten på en fototapet . De billiga fototapeterna är gjorda av nonwoven , som är särskilt lätt och vattenbeständigt. Därför kan de installeras i ett kök såväl som i en lobby. Dessutom är fototapeter med berg lämpliga för ojämna väggar och gipsskivor. De gynnsamma fototapeterna är särskilt trevliga att bearbeta - de kan enkelt appliceras på väggen. Om en fototapet redan finns på väggen är det inte heller ett problem om de måste korrigeras lite. Vi garanterar att våra non-woven fototapeter gör bakgrundsbilden barnvänlig . Vi hoppas att vårt erbjudande kommer att väcka ditt intresse och att våra högkvalitativa produkter kommer att uppfylla dina förväntningar.

Fototapeter Berg och mer än 2000 olika väggdekorationer

Hos Bimago Online-Shop hittar du en varierande samling av mer än 2000 billiga fototapeter. Tack vare det brett urvalet av dekorationer hittar du rätt fototapeter. Bakom varje kategori i Bimago webbshop hittar du högkvalitativa produkter - samlingen av billiga fototapeter av Alperna är bland de mest populära. Varje samling är individuell och har ett eget tema. Oavsett om det är Alperna, Dolomiterna, eller Karpaterna - Bimago webbutik har inspirerats av de fotograferade bergsmotiven och alpina ängar. Bimago samlingen av de billigt belägna bergsbildarna ger din bostadsyta en magisk stil. De gynnsamma fototapeter kan kompletteras, till exempel med andra väggdekorationer. Hitta liknande klipp i kategorin Fototapeter, som är särskilt lämpade för att komplettera med billiga fototapeter med berg.