inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Bergiga landskap tapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Golden Land
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Beautiful Dolomites
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Arcana of Clouds
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Winter in Zugspitze
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Alps - Zugspitze
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Grand Canyon Colorado
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magnificent Alps
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lonely Mountain
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Vi beundrar dem på avstånd, men få har möjlighet att nå toppen och uppleva utsikten från ovan - Himalaya, Karakorum, Alperna - de är hisnande, de är kärnan i frihet och visar hela skalan av människans möjligheter. Nu kan du beundra deras skönhet varje dag med tapeter från bimago. Tapeter med bergslandskap är inte bara realistiska panoramamotiv, utan också grafiska, minimalistiska, färgstarka eller tvärtom svartvita illustrationer. Hitta ditt favoritmotiv!

Berg som fototapeter

För alla som älskar bergslandskap har Bimago skapat den rätta kollektionen. I vårt utbud hittar du fototapeter av berg. Äntligen kan du beundra dessa vackra landskap i ditt eget hem! Du hittar motiv av berg i dimma, berg på vintern, berg med skog och panoramabilder. Du kan välja mellan bergen i de europeiska territorierna och de magnifika topparna i Himalaya. På ett enkelt och effektivt sätt kan du dekorera din inredning. Tack vare den enkla tillämpningen av fototapeter från Bimago kan du ändra utseendet på dina väggar på ett radikalt sätt. Dessutom påminner vi dig om att våra produkter är en ekonomisk lösning för att dekorera ditt hem och offentliga platser.

Visa mer Visa mindre

Berglandskap fototapeter

Fototapeter med bergslandskap är perfekta för att dekorera kök, vardagsrum och sovrum. För den här typen av fototapeter rekommenderar vi en modern och minimalistisk inredning med möbler i färger som påminner om landskap och natur. Skapa en fantastisk atmosfär genom att lägga till vita gardiner och ljus. Det perfekta golvet är parkett, för att påminna om husen i bergsbyarna. Tack vare det stora urvalet av fototapeter som erbjuds på Bimago kan du också anpassa dessa fototapeter till ett hotell. Vi rekommenderar den här produkten särskilt till stugor och hotell i bergen. Våra fototapeter skapar en atmosfär av lugn och avkoppling i ditt hem eller på ditt företag. Skapa ditt eget lilla paradis och avkopplingshörn i ditt hem, koppla av medan du beundrar landskapet efter tröttsamma dagar av arbete och åtaganden. Missa inte de fantastiska erbjudandena på Bimago! Skynda dig att välja rätt produkt för dig och dekorera kreativt!