inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen Nr 60024

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen Nr 60024

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen"

Gillar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Vila vid floden - landskap med vattenfall omgivet av natur i skogen" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bäckar och vattenfall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte