inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge Nr 64607

Taggar: #fototapeter

Fototapet Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge Nr 64607

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge"

Gillar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Naturfrid - landskap med stenig vattenfall och flod i skogen med en regnbåge" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bäckar och vattenfall Fototapeter regnbåge
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte