inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen Nr 60062

Taggar: #fototapeter

Fototapet Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen Nr 60062

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen"

Älskar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Naturens under II - landskap med ett vattenfall som rinner ner över klippor mitt i skogen" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bäckar och vattenfall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte