inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen Nr 61397

Taggar: #fototapeter

Fototapet I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen Nr 61397

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen"

Älskar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "I Samburu-landet i Kenya - landskap med träd och buskar på savannen" visar just detta. Afrika på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte