inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar Nr 61406

Taggar: #fototapeter

Fototapet Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar Nr 61406

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar"

Gillar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Afrikanskt landskap i Namibia - afrikansk natur på savannen med stenar" visar just detta. Afrika på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter afrika
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte