inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda Nr 59823

Taggar: #fototapeter

Fototapet Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda Nr 59823

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda"

Gillar du Fototapet "Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda"? dekorativa motiv fototapeter gör inredningen mer chic.

Mer än fototapeter "Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda" vi rekommenderar även andra intressanta motiv under kategorin Fototapeter. Både "Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda" moderna fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men för offentliga platser som kontor, restauranger eller väntrum.

Monteringen av moderna tapeter "fototapeter Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda" lätt : produkten är redan indelad i bekväma 50 cm breda bitar applicera enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett passande lim roller och klisterpenslar finns hos ditt närmsta byggvaruhus . För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av moderna fototapeter "Starka kryddor - chilipeppar med stjälkar på en träskärbräda" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under hittar du under "Lägg till tillbehör".

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte