inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten Nr 59809

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten Nr 59809

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten"

Unika tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" i kategorin Fototapeter är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" är: fototapeter.

Fototapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" som en vattentäta tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" är Röd. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fototapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Fruktiga smaker - röda vinbär med grenar nedsänkta i vatten" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte