tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Fruit cocktail, Nr 60248

Fototapet Fruit cocktail, Nr 60248

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Fruit cocktail"

Dekorativa tapet "Fruit cocktail" i kategorin För kök är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Fruit cocktail" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fruit cocktail" är: kök, frukter, citroner, jordgubbe oraz fototapeter.

Fototapet "Fruit cocktail" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Fruit cocktail" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Fruit cocktail" är Ljusblå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Fruit cocktail" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Fruit cocktail" och andra tapeter ifrån kategorin För kök samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Fruit cocktail" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök Fototapeter matsalen