inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter klassiska

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Beige Nook
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Grey stopper
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Monokromatiska kuber
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Trä staket
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Bleka barock tapet
från
210,60 kr
351,00 kr
Fototapet Palatial wall
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Mystery marble
från
222,57 kr
370,98 kr
En klassisk tapet är den perfekta lösningen om du vill ge din inredning karaktär, men inte vill göra stora förändringar i rummet! Bland de klassiska mönstren i bimago tapeterna finns minimalistiska motiv, blomstermotiv och imitationer av sten, trä och tegel. Klassiska fototapeter är också inspirerade av rika marmorinteriörer och arkitektoniska konstavdelningar, som garanterat kommer att ge din inredning en originalitet. Klassiska fototapeter passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet och till och med i köket!

Tapet i sovrummet

Klassiskt är ett adjektiv som talar för sig självt och som pekar på dekorationens universella karaktär. Om du letar efter något som aldrig kommer att gå ur tiden, välj klassiska fototapeter! Den tidlösa designen förblir alltid elegant och estetisk, så den ger en extra känsla till ditt sovrum. Klassiska fototapeter visar fantasifulla blomsterkompositioner som ger en fläkt av romantik och fräschhet till din sovrumsinredning. Klassiskt eleganta fototapeter är en modern designlösning som hjälper dig att skapa ett harmoniskt rum som utstrålar avkoppling. Därför leder natur, blommor och färger dig till vår klassiska fototapetkollektion för sovrum. På Bimago är vi uppmärksamma på detaljer som är synliga genom ett noggrant urval av färgkombinationer. Våra klassiska fototapeter finns i både diskreta och intensiva färger. Du hittar också dessa mångfärgade moderna sovrumsfototapeter som kommer att glädja dig med sin charm!


 

Elegant klassisk fototapet

Klassiska fototapeter passar in i alla stilar, så du behöver inte oroa dig för vilken design som råder i ditt hem. Klassiskt eleganta fototapeter passar bra i rum som är inredda i minimal, glamorös eller orientalisk stil. Detta är en stor fördel med klassiska vardagsrumsfototapeter där du kan använda de enkla motiv som du hittar i Bimago. Om du är en förespråkare av enkelhet kommer du att gilla dekorationer som påminner om material, t.ex. tegel eller trä. På så sätt kan du värma upp atmosfären i inredningen och samtidigt inte överrösta de andra dekorativa elementen. Klassiskt eleganta fototapeter är en bra idé för alla som uppskattar diskret skönhet. Ta in förändringarna i ditt hem med bimago!