inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter japanska

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Buddha Smile
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Golden Geese
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lilac Pond
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Colours of Nature
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Orientaliskt mönster
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lake of Silence
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Bamboo Grove
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Autumnal Japan
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Buddha's Tree
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Golden Enlightenment
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Paper World
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Spring Cherry Blossom
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Japanese landscape
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Japanese garden
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Fog and bamboo forest
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Interiörer i japansk stil är kända för sina estetiska och andliga egenskaper! Japanska tapeter från bimago följer detta mönster: de är subtila och fulla av symboler. Dekorationen är inspirerad av den uppstigande solens land och visar motiv med symboler som är typiska för den japanska kulturen: hägrar, koifiskar, körsbärsblommor och lotusblommor. En korrekt anpassad japansk fototapet ger harmoni och en avslappnande känsla i din inredning. En fototapet är perfekt för ett sovrum, vardagsrum, matsal eller SPA.

Japanska fototapeter

Japan är ett land som har blivit alltmer populärt som turistmål på sistone och vi kunde inte låta bli att tillägna landet en japansk blommig fototapet. Blommor är en av Japans många symboler, och därför är den japanska blomsterfototapeten en höjdpunkt i hela kollektionen. Färgerna är mycket mjuka och behagliga för ögat, vilket gör allting mer sofistikerat och elegant. Japanska fototapeter visar olika motiv med anknytning till Japan, dess typiska symboler och kultur, en av dem är den japanska körsbärsträdet fototapeten, körsbärsträdet är en annan symbol för Japan, kanske den mest kända och mest igenkännbara symbolen. Även om japanska fototapeter har olika tryck har de alla det gemensamt att de är mycket känsliga och inte alls påträngande, de sticker inte ut för mycket, men de sticker ändå ut.


 

Japansk körsbärsfototapet

Det finns många symboler som vi omedelbart förknippar med den uppstigande solens land, en av dem är körsbärsträdet, särskilt när det blommar, men också blommor, en av dem är lotusblomman, och därför har vi tagit fram en serie japanska fototapeter med blommor. Den japanska kulturen har på senare tid blivit känd över hela världen av olika anledningar, särskilt bland unga människor med manga och/eller anime, vilket är anledningen till att dina barn kanske också uppskattar japanska fototapeter. Den japanska misha-fototapeten passar i alla rum och troligtvis kommer dina tonårsbarn också att gilla den. De fototapeter i japansk stil som vi erbjuder passar i alla stilar, färger och åldrar, så gå in på vår webbplats!

Fototapeter i japansk stil

För de som älskar kulturen i den uppstigande solens land rekommenderar vi japanska fototapeter som överraskar med sin rikedom av mönster och färger. De passar perfekt in i både moderna och klassiska interiörer. Du behöver inte oroa dig för att göra ett felaktigt val: med våra kan du skapa en imponerande dekoration i varje hörn av ditt hem. På bimago finns fototapeter i japansk stil i två olika versioner. Du kan välja en icke vävd eller självhäftande dekoration och vid behov kan du ändra rullens storlek för att få den att passa in och lättare kunna fästa den på väggen. Produkterna i sortimentet är eleganta och moderiktiga: tack vare dem kan du förgylla din inredning och skapa en unik atmosfär i ditt rum.

Japansk fototapet

Tvärtemot vad man kan tro är fototapeter i japansk stil inte reserverade för personer som älskar Asien. De kommer att tilltala alla som letar efter estetiska, lättinstallerade och hållbara väggdekorationer. Produkterna i bimagokollektionen är av hög kvalitet. Vi tvivlar inte på deras hållbarhet eftersom de är tillverkade med UV-beständig teknik och toners som är lika säkra som luktfria. Det är därför japanska fototapeter ger dig möjlighet att fritt dekorera matsalen, vardagsrummet, sovrummet och till och med barnrummet. Låt japanska fototapeter inspirera dig till ytterligare förändringar: skapa mysiga rum där du vill tillbringa så mycket tid som du vill! Vi har många olika motiv och ger även tips om hur du kan använda dem på ett kreativt sätt. Du kan kombinera fototapeter i japansk stil med en orientalisk rumsavdelare eller en poster som visar ett exotiskt landskap. Om du gör din beställning kommer du inte att bli besviken. Hos oss kan du köpa inte bara tapeten utan även tillbehören för att fästa den på väggen. Vi vill göra det lättare för dig att förändra din miljö och visa att det kan vara en mycket trevlig aktivitet. Effekterna som uppnås med bimago dekorationer överträffar ofta de högsta förväntningarna - se själv!