inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga Nr 61144

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga Nr 61144

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga"

Tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" i kategorin Idrott är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" är: fototapeter.

Fototapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" som en vattentäta tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" och andra tapeter ifrån kategorin Idrott samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Fotbollsmotivation - tyskt citat om fotboll med flagga" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte