inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten Nr 61158

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten Nr 61158

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten"

Dekorativa tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" i kategorin Idrott är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" är: fototapeter.

Fototapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" som en vattensäkra tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Idrott samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Fotbolls-VM - färgglatt graffiti om fotboll med texten" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte