inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Fotboll till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Dynamic Football
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Decisive Tackle
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Brazilian Triumph
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Street football
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Football Cup
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Perseverance
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Soccer stars
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Dream about victory
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Brazilian stadium
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Space match
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Great footballer
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Play football!
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Power of football
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet World championship
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Football legend
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Victory!
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Goal!
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Stadium
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Mål!
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Football poker
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet National stadium
från
340,56 kr
523,98 kr
Föredrar du att heja på landslaget tillsammans med dina vänner framför TVn eller på läktaren, eller vill du ge allt på planen genom att göra det avgörande målet? Oavsett vilken sida du står på har vi förberett våra fototapeter med dig i åtanke, för det finns inget som förenar er som en gemensam passion. Med en fotbollstapet kan du skapa en perfekt inredning som motiverar och stöder ditt barn i att utveckla sin passion för sport. Gör dina fotbollsdrömmar till verklighet och välj din favoritfotbollstapet från bimago!

Unika fototapeter Fotboll på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Fotboll upptäcker du underbara dekorationer för vägg. Tack vare ett brett sortiment av moderna tapeter Fotboll kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Fotboll erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Fotboll för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter Fotboll finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Fotboll är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Fotboll med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Idrott, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Fotboll för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Fotboll kan du upptäcka flera dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Fotboll så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Idrott hittar du många idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Fotboll passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Fotboll är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Fotboll. Dekorationer för väggar i kollektionen Fotboll låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Fotboll – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Fotboll är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Fotboll, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Fotboll tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Fotboll eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Fotboll är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Fotboll är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Fotboll kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Idrott.

Fototapeter i kategorin Fotboll och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hus. Kollektionen Fotboll representerar enbart en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, djur och fantasy. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Fotboll och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Fotboll, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Idrott är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.