inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Bibliotek - för vardagsrum, kök och sovrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Bookshelves
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Books of Paradise
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Elegant Library
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Vintage Books
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Library of Dreams
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Home library
från
261,99 kr
523,98 kr
Kan du inte föreställa dig ett liv utan böcker? Utmotiv din passion för läsning genom originell inredning från bimago! Det kan du göra genom att dekorera dina väggar! Bokväggar och fototapeter för bokhyllor är dekorationer som presenterar bokhyllor i både en antik och en modernare utgåva! Dessa tillbehör kan vara ett intressant tillägg till inredningen i kontoret, vardagsrummet eller ungdomsrummet. Boktapeter passar perfekt till atmosfären i en vintageinredning!

Unika fototapeter Böcker på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Böcker kan du upptäcka inovativa dekorationer för vägg. Tack vare ett riklig kollektion av moderna tapeter Böcker kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Böcker erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Böcker för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Böcker finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Böcker är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Böcker med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Övrigt, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Böcker för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Böcker hittar du många produkter som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Böcker så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Övrigt hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Böcker fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Böcker är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Böcker. Dekorationer för dörrar i kollektionen Böcker låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Böcker – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Böcker är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Böcker, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Böcker tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Böcker eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Böcker är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Böcker är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Böcker kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Övrigt.

Fototapeter i kategorin Böcker och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på moderna fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för ditt hus. Kollektionen Böcker representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Böcker och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Böcker, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Övrigt är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.