inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Stad bland molnen Nr 61195

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stad bland molnen Nr 61195

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter för barn "Stad bland molnen"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnsovrum "Stad bland molnen" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Stad bland molnen" inspirerades vi av följande motiv: bakgrund, trends, arkitektur, för barn, hus, preschooler, baby, dzieciecyswiat oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Stad bland molnen är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Stad bland molnen" lekrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte