inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn Nr 61162

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn Nr 61162

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapeter för barn "Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för för sovrum "Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Sagovärld - riddare på häst med drake bland träd för barn" lekrum är en vägg-till-vägg-dekoration som, i några få steg, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte