inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter för nyfödda

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Animal Stories
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Star Lullaby
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Barnrumsväggar för dagis är ett bra sätt att förändra tråkiga barnrum! Ämnet med pennor, modelleringslera, kritor, filtpennor eller färger verkar vara en lite excentrisk idé för en tavla på barnkammaren. Men de är grundläggande verktyg som stöder våra barns utveckling i denna ålder. Temat för dessa tavlor kommer att perfekt betona karaktären hos förskoleundervisningen. Tapeter för barnrummet i vårt erbjudande kommer att fylla utrymmet perfekt och ge det en barnvänlig och vänlig karaktär som minskar stressen.

Baby fototapet

Ett barns födelse är alltid en extraordinär händelse som hela familjen väntar med oro. Det är uppenbart att det är viktigt att välkomna det ofödda barnet på bästa möjliga sätt genom att börja möblera den plats där hen ska bo i huset. Vill du pryda ditt barns rum så att inte bara barnsängen och möblerna är tillägnad hen? Lösningen du letar efter då är då fototapeter för nyfödda! Det ger väggarna rätt nyans av färg och lugn som kommer att följa dina barns drömmar på ett sött sätt. Faktum är att de kännetecknas av pastellfärgade men ömma färger med barnsliga men unika och noggrant designade motiv såsom de tecknade djuren. Ta med en förtrollad världs magi in i ditt barns sovrum genom just fototapeter för nyfödda som kan att anpassas till alla behov och tillgängligt utrymme. Om du har en tjej rekommenderar vi till exempel tecknade mönster med en vit och rosa kanin, en exotisk lama eller tidlösa kattungar. För pojkarna finns ömma nallebjörnar, pandas eller till och med den smarta men väldigt söta räven. I vilket fall som helst hjälper dig Bimago-fototapeter med att snabbt och enkelt organisera din inredning som du vill. Du hittar fototapeterna både i självhäftande form och i non-woven. Om du letar efter en väggdekoration som passar ett bebisrum kan fototapeter med färgglada mönster som hjärtan, prickar eller blommor vara ett utmärkt val. Denna typ av prydnad åldras inte snabbt och kommer att hålla längre. Tänk till exempel att rosa och beige på fototapeter kan kombineras med pastelltillbehör för att bilda en tidlös duo.

Visa mer Visa mindre

fototapeter för bebisar

Tänk dig att barnens sovrum är som fågelbon och därför, precis som det senare, skyddar dem försiktigt men måste också vara bekväma och välkomnande med rätt tillbehör. Därför är även väggarna viktiga för att särskilja dina barns rike från om världen och i dag kan du anpassa dem precis så med hjälp av fototapeter ifrån Bimago. Med fantasier utformade speciellt för denna ålder skapar du ett kungarike där ditt barn kommer att växa upp bortskämd av fantasi. Fina bilder och mjuka färger fungerar perfekt i barnens sovrum. Å andra sidan kan fototapeten med färgglada djur, fåglar eller enhörningar hålla din bebis sällskap innan den somnar och därför rekommenderar vi att lägga den nära deras spjälsäng. Fototapeter för bebisar kommer att förnya med stil och inte bara barnrummet utan i allmänhet hela lägenheten på grund av den höga kvaliteten, den omsorg som den är gjord med och med många motiv att välja mellan. Dessutom är den extremt mångsidig eftersom den kommer att anpassas till alla inre väggytor. Just därför kommer den att vara perfekt som en presentidé, till exempel till ett par som väntar på att deras dyrbaraste ska få se dagens ljus och som just flyttat in i ett nytt hem, för dina barnbarn eller för alla ofödda barn som är på väg med storken. I vilket fall som helst kommer det att göra de föräldrar som får det glada.