inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.04.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Airplane Town Nr 142732

Fototapet Airplane Town Nr 142732

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Airplane Town"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barn "Airplane Town" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Airplane Town" inspirerades vi av följande motiv: för barn, hus, pojke oraz Flygplan. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar berömda huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Airplane Town är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Airplane Town" för barnrum är en dekoration för breda väggar som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte