inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Adventure in the Mountains Nr 131732

Fototapet Adventure in the Mountains Nr 131732

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Adventure in the Mountains"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barn "Adventure in the Mountains" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Adventure in the Mountains" inspirerades vi av följande motiv: landskap, träd, sol, fåglar, för barn oraz berg. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Adventure in the Mountains är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Adventure in the Mountains" för barnrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter barnens värld Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte