inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar Nr 59726

Taggar: #fototapeter

Fototapet Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar Nr 59726

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar"

Tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" i kategorin Fantasi är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" är: fototapeter.

Fototapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" som en vattensäkra tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" är Beige. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" och andra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mörker - svartvit fantasi med dödskalle på vit bakgrund med fåglar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fantasi
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte